La Fundació Grup Tercer Món-Mataró és una entitat sense ànim de lucre, legalment constituïda i oberta a tothom, que treballa per aconseguir de la societat mataronina, més sensibilitat, més solidaritat i més justícia amb els països del denominat Tercer Món, tot denunciant l’escàndol que comporta l’actual ordre econòmic internacional.

QUI SOM?

· Facilitar la informació sobre la problemàtica Nord-Sud.
· Organitzar actes de sensibilització i de denúncia.
· Col·laborar en campanyes concretes.
· Promocionar projectes de desenvolupament.
· Vetllar perquè les administracions assumeixin compromisos en       defensa d’un món més solidari.
· Promocionar establiments de Comerç Just.  

· Disposar d’un centre de recursos sobre la problemàtica del Tercer   Món.

tierra

OBJECTIUS

Com a entitat de referència a la comarca, vetllem perquè La Peixateria segueixi sent el centre de solidaritat de referència de la ciutat obrint les portes a la resta d’entitats, que també treballen per la consecució d’un món més just i solidari. De la mateixa manera vetllem per tal que la Botiga Solidària ofereixi productes de comerç just i faci de distribuïdora en l'àmbit local d’aquests productes per a altres establiments.

VISI​Ó

Els valors que millor defineixen la tasca realitzada per la Fundació Grup Tercer Món-Mataró són solidaritat, responsabilitat i compromís. Som una entitat que amb les seves accions de sensibilització intenta promoure la solidaritat entre els mataronins i mataronines, no només cap al Tercer Món, sinó també cap als col·lectius més necessitats del nostre país.

 

Amb els nostres projectes de cooperació, donem resposta al nostre compromís amb la societat intentant millorar les condicions de vida en comunitats del Tercer Món.

VALORS